Vestsidens bykjerne områder og sentrums nære områder / bruksarealer ER sjeldne, attraktive, eksklusive og ofte ugjenkallelige.

Hvem skal få bruke disse områdene?

Disse bynære områdene egne seg ypperlig for barn, barnefamilier, eldre og generelt alle innbyggere som bor på Vestsiden.

Wennersborg skole har blitt foreslått nedlagt fra kommunedirektøren / ledelsen.

Hvem skal gråte? Er det barna som skal gråte ? (tidligere leserinnlegg )

Wennersborg skole har fått et tilmålt budsjett fra kommunen. Utvid budsjettet !!! f.eks. en aktivitetspark på skoleområdet. Andre skoler i kommunen har fått bygget og tildelt dette. Et tilbud for barn i skoletiden og et mulig samlingssted på fritiden.

Barna skal ikke bære prisen for at Wennersborg skole og tilstøtende bruksområder skal frigis til andre formål og næringsvirksomheter. Og ei heller ofre et veletablert samfunn på Vestsiden. Disse områdene tilhører Vestsidens befolkning for fremtidig utvikling og livskvalitet i sentrumsnære områder.

Kongsberg næringspark har nå stort behov for NYE næringsarealer for ekspansjon og utvidelser til sine næring/prod/ teknologi virksomheter.

Den NÅVÆRENDE buffert-sonen mellom Næringsparken og nærliggende beboelse er en nødvendig sikkerhetssone.

Har kommuneansvarlige tatt i betraktning, utredet, tildelt og konsekvens utredet NYE næringsområder i Kongsberg regionen for Kongsberg Teknologi/næringsparken UTENFOR sentrumsnære områder?

Og må disse NYE utvidelsene av Tek.park.nærings virksomhet absolutt ligge i Sentrumsnære bykjerne områder for å drifte næringsindustrien sin?

Hvorfor samle alt PÅ ETT BRETT, på Vestsidens bynære område?

Teknologi Nærings Parken er jo tross alt Verdensledende i ypperste klasse i Høyteknologi/ Våpenproduksjon / Industri o.a. virksomhet.

I disse tider med mulighet for krig, er selvsagt Tek.nærings parken et yndet mål for terror.

Konsekvens utredning. Vern om befolkningen.

Frem med tegnebrett og NY KART SIDE!

Det er ingen skam å snu!