I dag har jeg lest flere ting som har gjort meg sint og frustrert. Jeg var selv intervjuet i en sak om skolestartere og valget de fikk om å allerede fra høsten velge bort nærskolen sin til fordel for en skole som ikke er foreslått nedlagt.

I tilsvaret fra administrasjonen i samme artikkel blir vi rett og slett beskyldt for løgn. At vår versjon av saken ikke stemmer, og at det ikke har blitt gitt informasjon til skolestarterne at de kan velge selv om de mener det er best for sitt barn å begynne på Berg eller Kongsgårdsmoen. (eller tilsvarende for de to andre skolene som er foreslått avviklet).

I beste fall er det en misforståelse noe sted, kanskje noen vrir litt på sannheten, men i verste fall er det noen som ljuger. Jeg står helt fast på at jeg ikke er den som snakker usant her.

Alle har sin agenda. Det er tydelig. Men la oss i alle fall være redelige. Hvis konsekvensen er at administrasjonen sier en ting til oss foreldre og en annen ting til politikerne, så kan ingen stole på at de får servert hele sannheten.

Konsekvensen av dette for meg er i alle fall helt tydelig. Jeg kommer ikke til å tørre å gå inn i et eneste nytt møte med skoleledelse eller administrasjon i denne saken uten å dokumentere med lyd eller videoopptak. For tilliten min til administrasjonen i denne saken er nå helt forduftet.